Spisskompetanse innen
boligprosjekter i Norge

Spisskompetanse innen boligprosjekter i Norge

Kvaler er et uavhengig rådgivningsselskap med spisskompetanse innen boligprosjekter i Norge. Selskapet har knyttet til seg de mest relevante kildene av data, samt egne tallovervåkninger, analyser og vurderinger, som gir deg rapportene du trenger for å ta lønnsomme valg; Enten du skal kjøpe eller selge en boligutviklingstomt, verdivurdering ifm. partnersøk og/eller optimalisering av verdi ved riktig valg av boligmix.

Er prosjektet i Harstad eller Haugesund, Bøler eller Bekkestua; Markedsdataene du trenger er de samme, og rapportene gjøres i samarbeid med lokale meglere som kjenner til den lokale x-faktoren.

Som et resultat av dialog med mange aktører på tvers av både kommune og fylkesgrenser, kan vi også tilrettelegge for tomt/partnersøk, enten du ønsker å kjøpe en tomt eller på utkikk etter en partner i ditt prosjekt.

I tillegg, som følge av lang, relevant og oppdatert erfaring med ulike leverandører i et boligutviklingsprosjekter, kan vi som uavhengig rådgiver tilrettelegge for valg av de beste leverandørene underveis i prosjektet (arkitekt/reguleringsarkitekt, markedsbyrå, nybyggmegler m.fl.)

Selskapet drives og eies av Jørn Are Skjelvan.
20 års erfaring innen bolig og nybyggsalg, først i Trondheim for Heimdal Eiendom (del av daværende Heimdalgruppen). Deretter bolig og nybyggsalg i Meglerhuset Selvaag (del av Selvaag Bolig) i Oslo. De siste 10 årene som leder av nybyggavdelingen til DNB Eiendom, først i Oslo/Østlandet og deretter leder for alle nybyggavdelingene i Norge, med årlig salg av ca. 2000 nye boliger, fra Kristiansand i sør Bergen i vest, Fredrikstad i øst og Tromsø i nord.

Det skal være enkelt å ta lønnsomme valg

Jørn Are Skjelvan

+47 913 27 535
jas@kvaler.no

Kontakt meg